Teamcoaching

"Wat verrassend dat we zo goed met elkaar konden praten en duidelijke afspraken hebben gemaakt. hier ben ik echt trots op."

Hans de Jong, HR adviseur

U hebt het idee dat uw team productiever kan zijn? Dat het veranderingen niet snel genoeg oppakt? Merkt u dat er vooral over elkaar in plaats van met elkaar wordt gesproken? Dat feedback geven en ontvangen lastig is in uw team?

Teamcoaching is erop gericht de onderlinge interactie in het team te verbeteren en de samenwerking tussen leidinggevende en medewerkers te versterken.

Als teamcoach help ik u en het team zien wat de belemmerende patronen zijn en hoe deze doorbroken kunnen worden. Doel daarvan is de samenwerking en het resultaat te verbeteren. Het team maakt vervolgens nieuwe werkafspraken met elkaar en neemt zelf de verantwoordelijkheid voor de te behalen resultaten.

Ook hier geldt dat door diep te graven, in korte tijd blijvende resultaten worden geboekt. Ik maak een programma op maat, dat direkt aansluit op de vragen en problemen van uw team. Mijn ervaring is dat drie bijeenkomsten meestal voldoende zijn om uw team in een stroomversnelling te brengen!