Loopbaancoaching

"De gesprekken geven me veel inzicht in hoe ik in elkaar zit en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik voel me er door gesterkt en ik heb er veel aan in het dagelijks leven. Ik merk dat ik nu enthousiast word van het onbekende en het ongewone. Een hele omslag!"

Nancy van Uden, manager Rijkswaterstaat

Bent u nieuwsgierig naar uw kwaliteiten? Vraagt u zich af of u wel op de goede plek zit? Kost uw werk u meer energie dan het oplevert? Wilt u zicht krijgen op wat er werkelijk toe doet, zowel professioneel als privé?

Bij loopbaancoaching gaat u op zoek naar uw drijfveren. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik, zijn vragen die daarbij worden beantwoord. Ik help u zoeken naar de kern en breng u door verdiepende onderzoeksopdrachten in verbinding met uw wensen, verlangens en competenties. Zo is het een kortstondige verkenning van verleden en heden, die u in staat stelt uw toekomst actief vorm te geven.

Loopbaancoaching geeft inzicht, het maakt bewust van het onbewuste. In dit traject komt u tot een persoonlijke missie en visie, waardoor u zich als mens gerichter verder kunt ontwikkelen. Het stelt u in staat de kloof te overbruggen tussen waar u nu bent en waar u straks wilt zijn.